Inbjudan till Röntgenveckan Utställning

Röntgenveckan 2023

UTSTÄLLNINGEN ÄR FULLBOKAD FÖR I ÅR

Önskar ni vara utställare/sponsor nästa år ber vi er kontakta oss på

rontgen-utstallning@meetx.se

INFORMATION OM UTSTÄLLNINGEN

I samband med Röntgenveckans årliga konferens arrangeras en utställning, 2023 med plats för ca 50 utställare, där en unik möjlighet finns att möta och demonstrera produkter för konferensens deltagare. Målgruppen för konferensen är alla som arbetar inom eller intresserar sig för radiologi och det är ett av Sveriges största medicinska möten.

Röntgenveckan 2023 hålls på UKK, Uppsala Konsert & Kongress i Uppsala och fokus för konferensen är det fysiska mötet.

Utställningen öppnar tisdag morgon och stänger fredag ​​efter förmiddagsfikat. All fika under konferensen samt välkomstmingel på onsdagen den 13 september har integrerats i utställningen för att maximera möjligheten för utställare att möta deltagarna.

Luncher serveras även i år minglandes i utställningen. 

Utställare har i mån av plats fri tillgång till det vetenskapliga programmet. 

SPONSORPAKET

Vi erbjuder sponsorskap i olika nivåer till Röntgenveckan 2022 och all sponsring avser stöd till det vetenskapliga programmet.

Huvudsponsor – 160.000 kr exkl. moms

 • Möjlighet att erhålla programtid för ett symposium*
 • Logotyp under rubrik Huvudsponsor på startsidan av hemsidan med länk till er hemsida
 • Möjlighet att inför konferensen presentera företaget med beskrivande text, logga och länk till företagets hemsida och kontaktuppgifter under en sida ”Möt våra sponsorer och utställare” som länkas direkt från rontgenveckan.se.
 • Logo under rubrik Huvudsponsor på ppt slide som visa i plenumsalen i pauser
 • Logotyp under rubrik Huvudsponsor på roll up/elektronisk skärm i utställningshallen
 • 6 kvm (3x2m) utställningsyta med möjlighet att köpa till extra yta 
 • Förtur att välja utställningsplats 
 • Inbjudan till möte med förinformation om konferensen
 • Exponering med övriga sponsorer i mötes app
 • 10 fria utställarpass inkl. luncher, fika samt välkomstmingel. Som utställare har du även möjlighet att besöka kongressen i mån av plats.

*Huvudsponsorer erbjuds att arrangera ett symposium per företag som går parallellt med andra symposier under ordinarie programtid. Alla kostnader utöver lokal och befintlig konferensteknik bekostas av arrangerande företag.

Sponsor – 70.000 kr exkl. moms

 • Logo under rubrik Sponsor på startsidan av konferensens hemsida med länk till er hemsida
 • Möjlighet att inför konferensen presentera företaget med beskrivande text, logga och länk till företagets hemsida och kontaktuppgifter under en sida ”Möt våra sponsorer och utställare” som länkas direkt från rontgenveckan.se.
 • Logo under rubrik Sponsor på ppt slide som visas i plenumsalen i pauser
 • Logo under rubrik Sponsor på roll up/elektronisk skärm i utställningshallen
 • Förtur att efter huvudsponsorernas val välja utställningsplats
 • Exponering med övriga sponsorer i mötets app.
 • 3 fria utställarpass inkl. luncher, fika samt välkomstmingel. Som utställare har du även möjlighet att besöka kongressen i mån av plats.

UTSTÄLLARPAKET

4.900 kr/kvm exkl. moms – utställning tisdag-fredag
Minimum yta 2×2 meter

Paketet innehåller:

 • Möjlighet att inför konferensen presentera företaget med beskrivande text, logga och länk till företagets hemsida och kontaktuppgifter under en sida ”Möt våra sponsorer och utställare” som länkas direkt från rontgenveckan.se.
 • Bakvägg och 1 meter skiljevägg (vit aluvägg, 2250 cm hög)
 • 1 ståbord och en barstol
 • Tillgång till el (standard)
 • Trådlöst internet
 • 1 utställarpass (per 6 kvm yta) inkl. lunch, fika samt välkomstmingel. Som utställare har du även möjlighet att besöka kongressen i mån av plats.
rontgenveckan

Bilden visar en standardplats 4.600kr/kvm (min yta 2x2m). Det ingår bakvägg och 1 meter monteravskiljande vägg, el, ståbord och barstol. Spotlights och matta är tillval. 

VILLKOR

Anmälan är bindande.

UTSTÄLLARFÖRSÄKRING

Vi ställer krav att alla medverkande utställare på Röntgenveckan innehar en ansvarsförsäkring.

BETALNINGSVILLKOR

Sweden Meetx AB hanterar utställning och sponsring för Röntgenveckan 2022 på uppdrag av Svensk Förening för Röntgensjuksköterskor och Svensk Förening för Medicinsk Radiologi.

Faktura på 100% av sponsor- och/eller utställarpaketet kommer att skickas efter att Sweden Meetx mottagit kontrakt via den elektroniska anmälan. Betalning skall vara Sweden Meetx tillhanda innan konferensen börjar. Om betalning inte inkommer i tid reserverar vi oss rätten att sälja utställningsplatsen till ett annat företag/organisation. Betalningsvillkor är 30 dagar.

Alla priser är angivna i SEK och exkl. 25% moms.

Utländsk fakturamottagare

Tillhandahållna tjänster enligt avtalet kan, om Utställaren är etablerad utanför Sverige, anses vara omsatta i det land utställaren är registrerad och omfattas av s.k. omvänd betalningsskyldighet (reverse charge). Om utställaren är etablerad inom EU ska giltigt VAT‐nummer skickas till leverantören för att utställaren ska erhålla faktura utan svensk moms.

Vänligen kontakta Sweden Meetx för faktura utan svensk moms till rontgen-utstallning@meetx.se

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi värnar om att skydda din personliga integritet. De uppgifter vi ber dig om i anmälan är uppgifter vi behöver för att kunna genomföra utställningen, logistiken, login, betalningar etc. på korrekt sätt. Vi kommer att lämna relevant information till våra samarbetspartners (resebyrå/hotell/anläggning och industri) med samma syfte. Varken vi eller våra samarbetspartners kommer att dela någon information vidare till tredje part. Vi kan komma att behålla ditt namn och epost-adress för framtida arrangemang, men du är alltid fri att avböja eventuella inbjudningar.

Vi får inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande, genom att ni bekräftar och klickar i rutan ”Jag har läst och godkänner integritetspolicyn” i våra anmälningsformulär godkänner du att vi lagrar dina uppgifter enligt integritetspolicyn.

Sweden Meetx AB och arrangören Röntgenveckan är gemensamt personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Läs mer om integritetspolicyn för utställninen här >>

© Copyright - Rontgenveckan Utställning