Monterpersonal

Röntgenveckan Utställning 2024

Anmälan Monterpersonal

I utställarpaket ingår det 1st utställarkort per 6 kvm yta. Större montrar tilldelas fria utställarkort efter storlek (12 kvm ger 2st, 18 kvm ger 3st osv). Anmälningslänk till detta har skickats ut till kontaktpersonen för montern. Ytterligare utställarkort kostar 2500 kr exkl. moms  och görs via länken nedan.

I utställarkortet ingår lunch och kaffe alla dagar samt mingel i utställningen onsdag kväll. Access till det vetenskapliga programmet ingår i mån av plats. Önskar man garanterat plats i föreläsningssalar är det ordinarie anmälan som gäller.

Mkon kan hjälpa till med hotellbokningar genom bokningslänken här>>

Socialt program

VÄLKOMSTMINGEL PÅ STRÖMPARTERREN – TISDAG 17 SEPTEMBER
Röntgenveckan 2024 hälsar alla deltagare välkomna till en av Örebros mest historiska platser. Tisdags kvällen kommer vi att tillbringa på Strömparterren som ligger på Varboholmen. En anrik plats på en holme mitt i strömmen vid Örebro slottspark. Holmen har fått sitt namn efter det att Örebro slott hade sina varubodar på holmen.
Kvällen bjuder på mat och mingel i flera plan. Underhållning med nationell och lokal prägel

Pris: 450kr ex moms
Bokning görs i samband med att man anmäler sin monterpersonal, ett begränsat antal platser finns. Först till kvarn.

MINGEL I UTSTÄLLNINGEN – ONSDAG 18 SEPTEMBER
Under Röntgenveckans onsdagskväll träffas vi alla i utställningen. Efter dagens föreläsningar minglar vi med våra utställare under avslappnade former.
Det bjuds på lättare mat och dryck i utställningen. Passa på att ställa frågor, se till att få en demonstration av leverantörernas senaste produkter.

Tid: Efter sista sessionen.

BANKETT – TORSDAG 19 SEPTEMBER 
Som traditionen bjuder håller Röntgenveckan bankett på torsdagskvällen. Då förvandlas Conventums kongressal till en bankettsal. Med plats för alla veckans deltagare och utställare. Det serveras en 3 rätters middag. Med förstklassig mat och dryck. Efter middagen bjuds det på underhållning som gör det svårt att sitta still. En show av absolut toppklass.

Klädsel: Fri klädsel
Pris: 800kr ex moms

Bokning görs i samband med att man anmäler sin monterpersonal, ett begränsat antal platser finns. Först till kvarn.

© Copyright - Rontgenveckan Utställning