Praktisk information

Röntgenveckan 2022

BESTÄLLNING AV EXTRA MONTERMÖBLER OCH UTRUSTNING

Behöver du hjälp med din monter ?

Har du frågor om vad som ingår i ditt monterpaket, eluttag , belysning eller hur väggarna ser ut? Du kanske funderar på design av väggar, en skärm. Eller hur skickar jag paket till min monter.

Ovan frågor och mycket mer gällande din monter, monterutrustning, teknik kan Camilla Ek på Svenska Mässan Monterservice hjälpa dig med.

Tel: 031-708 85 51
Email: johan.aridun@gothiatowers.com

Kika gärna in på vår webshop för mer inredning till din monter. Du hittar den här >>

Sista datum för beställning innan förhöjd avgift är 16 augusti 2022. 

PRAKTISK INFORMATION

Praktisk information så som hur och när skicka material till Svenska mässan kommer publiceras här under våren 2022.

UTSTÄLLARPASS

Större montrar tilldelas fria utställarpass efter storlek (12 kvm ger 2 pass, 18 kvm ger 3 pass osv). Ytterligare utställarpass för personal som tillhör företaget kostar 1.900:-/pass, max 2 personal per 2 kvm.

Vid anmälan av pass efter den 16 augusti är priset 2.200:-/pass. Endagsbrickor (i mån av plats) kan endast bokas på plats, pris 1200:-/dag.

KVÄLLSARRANGEMANG

Information kommer snart.

UTSTÄLLARFÖRSÄKRING

Utställarförsäkring 1450 kr täcker skador enligt gällande försäkringsvillkor och är obligatorisk.

Svenska Mässan som arrangerar utställningen tillsammans med Sweden Meetx har tillsammans med IF, försäkringsbolag, tagit fram marknadens förmånligaste och enklaste ansvarsförsäkring för utställare.

Har ni egen ansvarsförsäkring, ber vi er skicka bevis på denna och dess innehåll till johan.aridun@gothiatowers.com

Utställarförsäkringen faktureras i samband med faktura 4 månader före mässans första dag.

Försäkringsvillkor hittar du här

SÄKERHETS- OCH TEKNISKA BESTÄMMELSER

AVBOKNINGSVILLKOR

Vid avbeställning av Monterplats eller Sponsorpaket ska Utställaren/Sponsorn erlägga:
a) 10 % av värdet för Monterplats enligt Beställningen om avbeställning sker senast 12 månader före Mässans första dag; eller
b) 50 % av värdet för Monterplats enligt Beställningen och grundavgift för Monterplats om avbeställning sker senare än 12 månader men tidigare än 9 månader före Mässans första dag; eller
c) 100 % av värdet för Monterplats enligt Beställningen och grundavgift för Monterplats om avbeställning sker senare än 9 månader före Mässans första dag.

BETALNINGSVILLKOR

Sweden Meetx AB hanterar utställning och sponsring för Röntgenveckan 2022 på uppdrag av Svensk Förening för Röntgensjuksköterskor och Svensk Förening för Medicinsk Radiologi.

Faktura på 10% av paketet kommer att skickas efter att Sweden Meetx mottagit kontrakt via den elektroniska anmälan. Resterande belopp och utställarförsäkring faktureras 4 månader före mässans första dag. Betalning skall vara Sweden Meetx tillhanda innan konferensen börjar. Om betalning inte inkommer i tid reserverar vi oss rätten att sälja utställningsplatsen till ett annat företag/organisation. Betalningsvillkor är 30 dagar.

För beställningar som sker efter den 1 maj 2022 höjs kvm priset med 300 kr.

Alla priser är angivna i SEK och exkl. 25% moms.

Utländsk fakturamottagare

Tillhandahållna tjänster enligt Avtalet kan, om Utställaren är etablerad utanför Sverige, anses vara omsatta i det land Utställaren är registrerad och omfattas av s.k. omvänd betalningsskyldighet (reverse charge). Om Utställaren är etablerad inom EU ska giltigt VAT‐nummer skickas till Leverantören för att Utställaren ska
erhålla faktura utan svensk moms.

Vänligen kontakta Sweden Meetx för faktura utan svensk moms till rontgen-utstallning@meetx.se

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi värnar om att skydda din personliga integritet. De uppgifter vi ber dig om i anmälan är uppgifter vi behöver för att kunna genomföra utställningen, logistiken, login, betalningar etc. på korrekt sätt. Vi kommer att lämna relevant information till våra samarbetspartners (resebyrå/hotell/anläggning och industri) med samma syfte. Varken vi eller våra samarbetspartners kommer att dela någon information vidare till tredje part. Vi kan komma att behålla ditt namn och epost-adress för framtida arrangemang, men du är alltid fri att avböja eventuella inbjudningar.

Vi får inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande, genom att ni bekräftar och klickar i rutan ”Jag har läst och godkänner integritetspolicyn” i våra anmälningsformulär godkänner du att vi lagrar dina uppgifter enligt integritetspolicyn.

Sweden Meetx AB och arrangören Röntgenveckan är gemensamt personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Läs mer om integritetspolicyn för utställninen här >>

rontgenveckan-utstallning
rontgenveckan

Sponsorer

HUVUDSPONSORER

rontgenveckan
rontgenveckan-utstallning
rontgenveckan-utstallning
rontgenveckan-utstallning

SPONSORER

rontgenveckan-utstallning
© Copyright - Rontgenveckan Utställning