Inbjudan Röntgenveckan 2022

Röntgenveckan 2022

INFORMATION OM UTSTÄLLNINGEN

I samband med Röntgenveckans årliga konferens arrangeras en utställning med plats för ca 70 utställare där en unik möjlighet finns att möta och demonstrera produkter för konferensens deltagare. Målgruppen för konferensen är alla som arbetar inom eller intresserar sig för radiologi och det är ett av Sveriges största medicinska möten.

Röntgenveckan 2022 hålls på Svenska Mässan & Gothia Towers i Göteborg och fokus för konferensen är det fysiska mötet, utställningen är navet i konferensen och konferenslokalerna ligger i direkt anslutning till utställningen. 

Utställningen öppnar tisdag morgon och stänger fredag ​​efter förmiddagsfikat. All fika under konferensen samt välkomstmingel på onsdagen den 14 september har integrerats i utställningen för att maximera möjligheten för utställare att möta deltagarna.

Nytt för årets utställning är att även luncher serveras minglandes i utställningen. 

Utställare har i mån av plats fri tillgång till det vetenskapliga programmet. För mer info om programmet klicka här.

PLAN- OCH MONTERSKISS

Utställningen äger rum i H-hallen och G1.

Utställningen är navet i konferensen. Målsättningen är att skapa en luftig och rymlig utställning, väggar ingår i paketen för att skapa enhetlighet och vi har valt 1 meter skiljevägg mellan platserna för att det ska bli luftigt, vi önskar att detta tas i beaktning vid design av monter.

RITNINGAR HÄR

MONTERPLACERING

Efter placering av sponsorer gäller först till kvarn-principen för placering i utställningen, vi kommer fördela platserna efter det datum som anmälningen kommer in. Var du med som sponsor eller utställare 2021 har du förtur att få en bra plats 2022.

Utställningsskiss med placering av montrar skickas ut i april 2022.

SPONSORPAKET

Vi erbjuder sponsorskap i olika nivåer till Röntgenveckan 2022 och all sponsring avser stöd till det vetenskapliga programmet.

Huvudsponsor – 160.000 kr exkl. moms

 • Möjlighet att erhålla programtid för två symposier*
 • Logotyp under rubrik Huvudsponsor på startsidan av hemsidan med länk till er hemsida
 • Möjlighet att inför konferensen presentera företaget med beskrivande text, logga och länk till företagets hemsida och kontaktuppgifter under en sida ”Möt våra sponsorer och utställare” som länkas direkt från rontgenveckan.se.
 • Logo under rubrik Huvudsponsor på ppt slide som visa i plenumsalen i pauser
 • Logotyp under rubrik Huvudsponsor på roll up/elektronisk skärm i utställningshallen
 • 6 kvm (3x2m) utställningsyta med möjlighet att köpa till extra yta 
 • Förtur att välja utställningsplats i samråd med ev. övriga huvudsponsorer
 • Inbjudan till möte med förinformation om konferensen
 • Exponering med övriga sponsorer i mötes app.
 • 10 fria utställarpass inkl. luncher, fika samt välkomstmingel. Som utställare har du även möjlighet att besöka kongressen i mån av plats.

*Huvudsponsorer erbjuds att arrangera två symposier/företag (ett per dag) som går parallellt med andra symposier under ordinarie programtid. Alla kostnader utöver lokal och befintlig konferensteknik bekostas av arrangerande företag.

Sponsor – 70.000 kr exkl moms

 • Logo under rubrik Sponsor på startsidan av konferensens hemsida med länk till er hemsida
 • Möjlighet att inför konferensen presentera företaget med beskrivande text, logga och länk till företagets hemsida och kontaktuppgifter under en sida ”Möt våra sponsorer och utställare” som länkas direkt från rontgenveckan.se.
 • Logo under rubrik Sponsor på ppt slide som visas i plenumsalen i pauser
 • Logo under rubrik Sponsor på roll up/elektronisk skärm i utställningshallen
 • Förtur att efter huvudsponsorernas val välja utställningsplats i samråd med ev. övriga sponsorer
 • Exponering med övriga sponsorer i mötets app.
 • 3 fria utställarpass inkl. luncher, fika samt välkomstmingel. Som utställare har du även möjlighet att besöka kongressen i mån av plats.

Stödföretag – 30.000 kr exkl moms

 • Logo under rubrik Stödföretag på hemsida med länk till er hemsida
 • Logo under rubrik Stödföretag på ppt slide som visas i plenumsalen i pauser
 • Logo under rubrik Stödföretag på roll up/elektronisk skärm i utställningshallen
 • Exponering med övriga sponsorer i mötets app.
 • Val av utställningsplats efter huvudsponsorer och sponsorer

UTSTÄLLARPAKET

4.600 kr/kvm (minimum 2x2m) exkl. moms – utställning tisdag-fredag

Paketet innehåller:

 • Möjlighet att inför konferensen presentera företaget med beskrivande text, logga och länk till företagets hemsida och kontaktuppgifter under en sida ”Möt våra sponsorer och utställare” som länkas direkt från rontgenveckan.se.
 • Bakvägg och 1 meter skiljevägg
 • 2 lampor (per 3m)
 • 1 bord (180×80 cm), 1 konferensstol
 • Tillgång till el (standard)
 • Trådlöst internet (önskar man en mer stabil lina för att exempelvis visa film kan detta köpas till)
 • Grafitgrå mjuk montermatta
 • 1 utställarpass inkl. lunch, fika samt välkomstmingel. Som utställare har du även möjlighet att besöka kongressen i mån av plats.
rontgenveckan

Utställarpaket standard 3×2 meter, 4.600kr/kvm. Det ingår bakvägg och 1meter monteravskiljande vägg, 2 spotlight, grafitgrå matta, el, fällbord och stol.

rontgenveckan

Låt din monter bli unik och synas mer med våra infackningar till väggarna.  1 panel (1×2.40m) 2388kr/panel, printad och installerad med ditt artwork. Du kan han en panel, eller hela bakväggen, eller  ett hörn, du bestämmer. Kontakta Eva Enoch på Monterservice som hjälper dig med din monter (info nedan).

BESTÄLLNING AV EXTRA MONTERMÖBLER OCH UTRUSTNING

Behöver du hjälp med din monter ?

Har du frågor om vad som ingår i ditt monterpaket, eluttag , belysning eller hur väggarna ser ut? Du kanske funderar på printade väggar, en skärm. Eller hur skickar jag paket till min monter.

Ovan frågor och mycket mer gällande din monter, monterutrustning, teknik kan Camilla Ek på Svenska Mässan Monterservice hjälpa dig med.

Tel: 031-708 xx
Email: camilla.ek@gothiatowers.com

Kika gärna in på vår webshop för mer inredning till din monter.

Du hittar den här: Kommer snart!

Sista datum för beställning innan förhöjd avgift är xx

UTSTÄLLARPASS

Utställarpaket standard med tillägg bild/logo som bakgrund. Beställ detta och mycket mer via ”Extra Montermöbler och Utrustning” nedan.

Större montrar tilldelas fria utställarpass efter storlek (12 kvm ger 2 pass, 18 kvm ger 3 pass osv). Ytterligare utställarpass för personal som tillhör företaget kostar 1.900:-/pass, max 2 personal per 2 kvm.

Vid anmälan av pass efter den XX är priset 2.200:-/pass. Endagsbrickor (i mån av plats) kan endast bokas på plats, pris 1200:-/dag.

KVÄLLSARRANGEMANG

Information kommer snart.

PRAKTISK INFORMATION

Praktisk information så som hur och när skicka material till Svenska mässan kommer publiceras här under våren 2022.

UTSTÄLLARFÖRSÄKRING

Utställarförsäkring 490 kr täcker skador enligt gällande försäkringsvillkor och är obligatorisk.

Svenska Mässan som arrangerar utställningen på uppdrag av Sweden Meetx har tillsammans med IF, försäkringsbolag, tagit fram marknadens förmånligaste och enklaste ansvarsförsäkring för utställare.

Har ni egen ansvarsförsäkring, ber vi er skicka bevis på denna och dess innehåll till XX@gothiatowers.com

Utställarförsäkringen faktureras i samband med faktura 4 månader före mässans första dag.

Försäkringsvillkor – kommer snart

SÄKERHETS- OCH TEKNISKA BESTÄMMELSER

https://svenskamassan.sharepoint.com/sites/information/Information-Allmanna-villkor-bestammelser/Delade%20dokument/S%C3%A4kerhets-%20och%20Tekniska%20best%C3%A4mmelser%20(ST_202101S).pdf

AVBOKNINGSVILLKOR

Vid avbeställning av Monterplats eller Sponsorpaket ska Utställaren/Sponsorn erlägga:
a) 10 % av värdet för Monterplats enligt Beställningen och grundavgift för Monterplats om avbeställning sker senast 12 månader före Mässans första dag; eller
b) 50 % av värdet för Monterplats enligt Beställningen och grundavgift för Monterplats om avbeställning sker senare än 12 månader men tidigare än 9 månader före Mässans första dag; eller
c) 100 % av värdet för Monterplats enligt Beställningen och grundavgift för Monterplats om avbeställning sker senare än 9 månader före Mässans första dag.

BETALNINGSVILLKOR

Faktura på 10% av paketet kommer att skickas efter att Sweden Meetx mottagit kontrakt via den elektroniska anmälan. Resterande belopp och utställarförsäkring faktureras 4 månader före mässans första dag. Betalning skall vara Sweden Meetx tillhanda innan konferensen börjar. Om betalning inte inkommer i tid reserverar vi oss rätten att sälja utställningsplatsen till ett annat företag/organisation. Betalningsvillkor är 30 dagar.

För beställningar som sker efter den 1 maj 2022 höjs kvm priset med 300 kr.

Alla priser är angivna i SEK och exkl. 25% moms.

Utländsk fakturamottagare

Tillhandahållna tjänster enligt Avtalet kan, om Utställaren är etablerad utanför Sverige, anses vara omsatta i det land Utställaren är registrerad och omfattas av s.k. omvänd betalningsskyldighet (reverse charge). Om Utställaren är etablerad inom EU ska giltigt VAT‐nummer skickas till Leverantören för att Utställaren ska
erhålla faktura utan svensk moms.

Vänligen kontakta Sweden Meetx för faktura utan svensk moms till rontgen-utstallning@meetx.se

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi värnar om att skydda din personliga integritet. De uppgifter vi ber dig om i anmälan är uppgifter vi behöver för att kunna genomföra utställningen, logistiken, login, betalningar etc. på korrekt sätt. Vi kommer att lämna relevant information till våra samarbetspartners (resebyrå/hotell/anläggning och industri) med samma syfte. Varken vi eller våra samarbetspartners kommer att dela någon information vidare till tredje part. Vi kan komma att behålla ditt namn och epost-adress för framtida arrangemang, men du är alltid fri att avböja eventuella inbjudningar.

Vi får inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande, genom att ni bekräftar och klickar i rutan ”Jag har läst och godkänner integritetspolicyn” i våra anmälningsformulär godkänner du att vi lagrar dina uppgifter enligt integritetspolicyn.

Sweden Meetx AB och arrangören Röntgenveckan är gemensamt personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Läs mer om integritetspolicyn för utställninen här >>

© Copyright - Rontgenveckan Utställning