Inbjudan till Röntgenveckan Utställning

Röntgenveckan 2022

INFORMATION OM UTSTÄLLNINGEN

I samband med Röntgenveckans årliga konferens arrangeras en utställning med plats för ca 70 utställare där en unik möjlighet finns att möta och demonstrera produkter för konferensens deltagare. Målgruppen för konferensen är alla som arbetar inom eller intresserar sig för radiologi och det är ett av Sveriges största medicinska möten.

Röntgenveckan 2022 hålls på Svenska Mässan & Gothia Towers i Göteborg och fokus för konferensen är det fysiska mötet, utställningen är navet i konferensen och konferenslokalerna ligger i direkt anslutning till utställningen. 

Utställningen öppnar tisdag morgon och stänger fredag ​​efter förmiddagsfikat. All fika under konferensen samt välkomstmingel på onsdagen den 14 september har integrerats i utställningen för att maximera möjligheten för utställare att möta deltagarna.

Nytt för årets utställning är att även luncher serveras minglandes i utställningen. 

Utställare har i mån av plats fri tillgång till det vetenskapliga programmet. För mer info om programmet klicka här.

PRELIMINÄRA PLANSKISSER

Utställningen äger rum i H-hallen och G1. Utställningen är navet i konferensen. Målsättningen är att skapa en luftig och rymlig utställning, väggar ingår i paketen för att skapa enhetlighet och vi har valt 1 meter skiljevägg mellan platserna för att det ska bli luftigt, vi önskar att detta tas i beaktning vid design av monter.

Nedan är preliminära planskisser hur utställningen kan bli utformad beroende på hur många utställare och hur mycket yta som kommer bli aktuellt.

MONTERPLACERING

Efter placering av sponsorer gäller först till kvarn-principen för placering i utställningen, vi kommer fördela platserna efter det datum som anmälningen kommer in. Var du med som sponsor eller utställare 2021 har du förtur att bli placerad 2022.

Planskiss och fördelning av montrar kommuniceras i april 2022.

SPONSORPAKET

Vi erbjuder sponsorskap i olika nivåer till Röntgenveckan 2022 och all sponsring avser stöd till det vetenskapliga programmet.

Huvudsponsor – 160.000 kr exkl. moms

 • Möjlighet att erhålla programtid för ett symposium*
 • Logotyp under rubrik Huvudsponsor på startsidan av hemsidan med länk till er hemsida
 • Möjlighet att inför konferensen presentera företaget med beskrivande text, logga och länk till företagets hemsida och kontaktuppgifter under en sida ”Möt våra sponsorer och utställare” som länkas direkt från rontgenveckan.se.
 • Logo under rubrik Huvudsponsor på ppt slide som visa i plenumsalen i pauser
 • Logotyp under rubrik Huvudsponsor på roll up/elektronisk skärm i utställningshallen
 • 6 kvm (3x2m) utställningsyta med möjlighet att köpa till extra yta 
 • Förtur att välja utställningsplats i samråd med ev. övriga huvudsponsorer
 • Inbjudan till möte med förinformation om konferensen
 • Exponering med övriga sponsorer i mötes app.
 • 10 fria utställarpass inkl. luncher, fika samt välkomstmingel. Som utställare har du även möjlighet att besöka kongressen i mån av plats.

*Huvudsponsorer erbjuds att arrangera ett symposium per företag som går parallellt med andra symposier under ordinarie programtid. Alla kostnader utöver lokal och befintlig konferensteknik bekostas av arrangerande företag.

Sponsor – 70.000 kr exkl. moms

 • Logo under rubrik Sponsor på startsidan av konferensens hemsida med länk till er hemsida
 • Möjlighet att inför konferensen presentera företaget med beskrivande text, logga och länk till företagets hemsida och kontaktuppgifter under en sida ”Möt våra sponsorer och utställare” som länkas direkt från rontgenveckan.se.
 • Logo under rubrik Sponsor på ppt slide som visas i plenumsalen i pauser
 • Logo under rubrik Sponsor på roll up/elektronisk skärm i utställningshallen
 • Förtur att efter huvudsponsorernas val välja utställningsplats i samråd med ev. övriga sponsorer
 • Exponering med övriga sponsorer i mötets app.
 • 3 fria utställarpass inkl. luncher, fika samt välkomstmingel. Som utställare har du även möjlighet att besöka kongressen i mån av plats.

UTSTÄLLARPAKET

4.600 kr/kvm exkl. moms – utställning tisdag-fredag
Minimum yta 2×2 meter

Paketet innehåller:

 • Möjlighet att inför konferensen presentera företaget med beskrivande text, logga och länk till företagets hemsida och kontaktuppgifter under en sida ”Möt våra sponsorer och utställare” som länkas direkt från rontgenveckan.se.
 • Bakvägg och 1 meter skiljevägg (vit trävägg)
 • 2 lampor (per 3m)
 • 1 ståbord och en barstol
 • Tillgång till el (standard)
 • Trådlöst internet
 • Grafitgrå mjuk montermatta (befintlig i lokalen)
 • 1 utställarpass (per 6 kvm yta) inkl. lunch, fika samt välkomstmingel. Som utställare har du även möjlighet att besöka kongressen i mån av plats.
rontgenveckan

Bilden visar en standardplats 4.600kr/kvm (min yta 2x2m). Det ingår bakvägg och 1 meter monteravskiljande vägg, 2 spotlights (per 3m), grafitgrå matta, el, ståbord och barstol. Kontakta Camilla Ek på Monterservice/Svenska Mässan som hjälper dig med din monter (info nedan).

BESTÄLLNING AV EXTRA MONTERMÖBLER OCH UTRUSTNING

Behöver du hjälp med din monter ?

Har du frågor om vad som ingår i ditt monterpaket, eluttag , belysning eller hur väggarna ser ut? Du kanske funderar på design av väggar, en skärm. Eller hur skickar jag paket till min monter.

Ovan frågor och mycket mer gällande din monter, monterutrustning, teknik kan Camilla Ek på Svenska Mässan Monterservice hjälpa dig med.

Tel: 031-708 85 51
Email: johan.aridun@gothiatowers.com

Kika gärna in på vår webshop för mer inredning till din monter. Du hittar den här >>

Sista datum för beställning innan förhöjd avgift är 16 augusti 2022. 

PRAKTISK INFORMATION

UTSTÄLLARPASS

Större montrar tilldelas fria utställarpass efter storlek (12 kvm ger 2 pass, 18 kvm ger 3 pass osv). Ytterligare utställarpass för personal som tillhör företaget kostar 1.900:-/pass, max 2 personal per 2 kvm.

Vid anmälan av pass efter den 16 augusti är priset 2.200:-/pass. Endagsbrickor (i mån av plats) kan endast bokas på plats, pris 1200:-/dag.

UTSTÄLLARFÖRSÄKRING

Utställarförsäkring 1450 kr täcker skador enligt gällande försäkringsvillkor och är obligatorisk.

Svenska Mässan som arrangerar utställningen tillsammans med Sweden Meetx har tillsammans med IF, försäkringsbolag, tagit fram marknadens förmånligaste och enklaste ansvarsförsäkring för utställare.

Har ni egen ansvarsförsäkring, ber vi er skicka bevis på denna och dess innehåll till johan.aridun@gothiatowers.com

Utställarförsäkringen faktureras i samband med faktura 4 månader före mässans första dag.

Försäkringsvillkor hittar du här

SÄKERHETS- OCH TEKNISKA BESTÄMMELSER

AVBOKNINGSVILLKOR

Vid avbeställning av Monterplats eller Sponsorpaket ska Utställaren/Sponsorn erlägga:
a) 10 % av värdet för Monterplats enligt Beställningen om avbeställning sker senast 12 månader före Mässans första dag; eller
b) 50 % av värdet för Monterplats enligt Beställningen och grundavgift för Monterplats om avbeställning sker senare än 12 månader men tidigare än 9 månader före Mässans första dag; eller
c) 100 % av värdet för Monterplats enligt Beställningen och grundavgift för Monterplats om avbeställning sker senare än 9 månader före Mässans första dag.

BETALNINGSVILLKOR

Sweden Meetx AB hanterar utställning och sponsring för Röntgenveckan 2022 på uppdrag av Svensk Förening för Röntgensjuksköterskor och Svensk Förening för Medicinsk Radiologi.

Faktura på 10% av paketet kommer att skickas efter att Sweden Meetx mottagit kontrakt via den elektroniska anmälan. Resterande belopp och utställarförsäkring faktureras 4 månader före mässans första dag. Betalning skall vara Sweden Meetx tillhanda innan konferensen börjar. Om betalning inte inkommer i tid reserverar vi oss rätten att sälja utställningsplatsen till ett annat företag/organisation. Betalningsvillkor är 30 dagar.

För beställningar som sker efter den 1 maj 2022 höjs kvm priset med 300 kr.

Alla priser är angivna i SEK och exkl. 25% moms.

Utländsk fakturamottagare

Tillhandahållna tjänster enligt Avtalet kan, om Utställaren är etablerad utanför Sverige, anses vara omsatta i det land Utställaren är registrerad och omfattas av s.k. omvänd betalningsskyldighet (reverse charge). Om Utställaren är etablerad inom EU ska giltigt VAT‐nummer skickas till Leverantören för att Utställaren ska
erhålla faktura utan svensk moms.

Vänligen kontakta Sweden Meetx för faktura utan svensk moms till rontgen-utstallning@meetx.se

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi värnar om att skydda din personliga integritet. De uppgifter vi ber dig om i anmälan är uppgifter vi behöver för att kunna genomföra utställningen, logistiken, login, betalningar etc. på korrekt sätt. Vi kommer att lämna relevant information till våra samarbetspartners (resebyrå/hotell/anläggning och industri) med samma syfte. Varken vi eller våra samarbetspartners kommer att dela någon information vidare till tredje part. Vi kan komma att behålla ditt namn och epost-adress för framtida arrangemang, men du är alltid fri att avböja eventuella inbjudningar.

Vi får inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande, genom att ni bekräftar och klickar i rutan ”Jag har läst och godkänner integritetspolicyn” i våra anmälningsformulär godkänner du att vi lagrar dina uppgifter enligt integritetspolicyn.

Sweden Meetx AB och arrangören Röntgenveckan är gemensamt personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Läs mer om integritetspolicyn för utställninen här >>

rontgenveckan-utstallning
rontgenveckan-utstallning
rontgenveckan
rontgenveckan-utstallning

Sponsorer

HUVUDSPONSORER

rontgenveckan
rontgenveckan-utstallning
rontgenveckan-utstallning
rontgenveckan-utstallning

SPONSORER

rontgenveckan-utstallning
© Copyright - Rontgenveckan Utställning