Anmälan monterpass Röntgenveckan 2022

Röntgenveckan 2022

Sista dag att anmäla monterpass och specialkost är 26 augusti.

För info om vad som ingår i anmälan monterpersonal/ samt de sociala aktiviteterna vänligen läs här: https://www.rontgenveckan-utstallning.se/rontgenveckan-utstallning/praktisk-information/

Namnet på monterpersonal kommer inte skrivas ut på namnskylten, endast företagsnamnet. Det går därför bra att lämna namnskylten mellan personer under dagarna.

Vi kommer kommunicerar ev. information som rör konferensen/mässan direkt till anmälda personer under dagarna 13-16 september.

STEG 1

Anmäl antal monterpass som önskas – boka fria och extra monterpersonal samt boka sociala aktiviteter.

Det ingår en fri personal per 6 kvm.

STEG 2

Anmäl namn på de personer som ska delta, vilka dagar samt ev. specialkost.

Observera att detta steg är obligatoriskt för de personer som har behov för specialkost, vi kan inte garantera att lösa behov som inkommer eftre 26 augusti. Annars är detta steg frivilligt men då kan vi inte skicka information direkt till personal på plats under mässan.

All personal som befinner sig på mässan måste bära namnskylt. Det är viktigt att de personer som ska lämna namnskylten mellan varandra håller ordning på namnskylten. Namnskylten är en värdehandling och vi kommer INTE skriva ut nya namnskyltar, förlorar man namnskylten eller glömmer den får man köpa nytt monterpass, kostnad är då 2200 kr ex moms.

© Copyright - Rontgenveckan Utställning